Zaterdag 20 augustus 2011

Afgelopen dagen mooie reacties gehad. Vaak van onbekenden. Fijn om te weten dat veel mensen met Guusje meeleven. Gisteravond laat kwam de volgende reactie binnen:

Fijne dag morgen! (ben benieuwd hoe laat jullie uiteindelijk zullen vertrekken... c.q. wie er de baas is, haha )

Het is 7 uur. Ik word wakker en denk aan bovenstaande reactie. Iedereen slaapt. Als ik niets doe, dan liggen we om 10 uur nog in ons bed. Gisteren heb ik 8 uur genoemd als tijdstip van vertrek naar Zeeland. Hans en Lisa hebben toen gelachen. In de trant van ‘in your wildest dreams’. Wie is hier de baas? Vooruit Lowie. Trommel ze uit bed. Actie!

Inclusief Brabants kwartiertje rijden we om 8 uur weg. Ik geef de bestemming in op de TomTom: Westkapelle. Dat is dan bijna 150 kilometer rijden. Toch even schrikken. We zijn anderhalf uur onderweg. De maximumsnelheid is vaak 130. Doorrijden zou mogelijk zijn, maar niet met zoveel auto’s onderweg richting Zeeland. Gelukkig geen file.


Kaatsheuvel - Westkapelle: bijna 150 kilometer
Yvonne’s ouders zijn op camping Het Hoge Licht. Van daaruit lopen we naar het strand. In het begin is de wind nog fris. Gelukkig breekt al snel de zon door. Het is een heerlijk dagje strand met. Zandkastelen bouwen. Krabben vangen. Te weinig zonnebrand smeren. Met Fred en Ellen een ijsje eten (onze overburen van thuis zijn ook in Zeeland). Rondspringen in de zee.


Terug van het strand eten we friet bij De Viking. Daarna nog even spelen. Kinderen hebben altijd energie. Zelfs na een dagje strand. Vooral de scooters zijn favoriet.De terugreis verloopt voorspoedig. We kunnen flink doorrijden. Om 20 uur zijn we thuis. Nog steeds mooi weer. Het is aangenaam zitten achter op het plaatsje. Ook al ben je sterk verbrand vandaag. Strand en zee zijn geweldig. Zeker voor onze kinderen. Jammer dat Zeeland zo ver weg is.

Guusje heeft vandaag veel extra pijnmedicatie gebruikt. De afgelopen nacht was matig. Nu maar hopen dat ze lekker doorslaapt. Als ze droomt van de mooie momenten vandaag, gaat het goedkomen.