Vrijdag 9 september 2011

Het blogbericht van gisteren levert veel reacties op. Vooral bewondering. Voor Janneke. Zij doneert haren aan Stichting Haarwensen. Voor mij. De werkende vader.

Ook vandaag een lange werkdag. Tegen 5 uur stap ik in de auto. Ik bel naar huis. Ik krijg Lindy aan de telefoon. Ze vertelt dat Guusje een hele matige dag heeft. Thuisgekomen laat Yvonne mij een brief zien. Dinsdag worden we gebeld over de uitslag van de CT-scan. Een week later worden we verwacht op de poli.

We voelen beiden de spanning stijgen in aanloop naar dinsdag. Yvonne zou maandagmiddag alleen met Guusje naar het AMC gaan. Ik beloof mee te gaan. Ik moet mee. Moet er niet aan denken thuis te blijven.

Na het avondeten laat ik de hond uit. Daarna val ik in slaap. Tegen 8 uur word ik wakker gemaakt. Samen met Yvonne en Guusje ga ik naar scouting. Onze kinderen Loes, Anton en Lisa vliegen over, zoals dat heet bij scouting, naar een oudere speltak. Guusje zegt dat ze graag eerder naar scouting had willen gaan. Het hele programma meedoen vanaf 7 uur. Haar uitspraken stroken vaak niet met haar lichaam. Dat blijkt ook wel, als we bij scouting zijn. Ze heeft veel pijn en wil niets liever dan snel terug naar huis.