Zondag 22 januari 2012

We zouden vroeg opstaan. Ik kijk op de wekker. Het is half 11. Uitslapen blijft prettig. Het ontbijt wordt een brunch. Daarna een boswandeling. Yvonne en ik praten na over de signeersessies van gistermiddag. Het ontmoeten van lezers is fijn. Vaak mensen met een mooi eigen verhaal. Ik hoop dat er meer lezingen bij gaan komen. De eerste staat al gepland op donderdagavond 1 maart bij Selexyz Gianotten in Tilburg.

Halverwege de middag gaan we naar de nieuwjaarsreceptie van onze straat. Deze mensen hebben ons gesteund na het overlijden van Guusje. In de hele straat hingen vlaggen halfstok. Onze directe buren kookten voor ons in de dagen tussen overlijden en crematie. Het is prettig om met hen samen te zijn en van gedachten te wisselen.

Vorige week waren we in Maasbracht. Daar presenteerde Juul Habraken haar singel ‘Stand Up’. De opbrengst gaat naar Stichting KanjerGuusje. Vanavond maak ik een collage van foto’s en plaats deze op YouTube. Hoop dat nog meer mensen het lied van Juul waarderen. Ze zingt voor KanjerGuusje. Koop haar singel. Stuur een e-mail naar ikzingvoorkanjerguusje@gmail.com