Dinsdag 10 april 2012

Yvonne is vroeg de deur uit. Nog twee weken werken. Dan zit het er helaas op voor haar. Ik zorg ervoor dat Anton en Loes op school komen. Geef door dat ze overblijven. Even zwaaien en dan terug naar huis. Het is slecht weer en daarom druk op de weg. Thuis e-mails lezen en daarna pas de auto in. Op weg naar kantoor in Utrecht. Hoewel ik later in de auto stap, loopt het verkeer twee keer vast en niet zo’n beetje.

Op kantoor ontvang ik een berichtje van Yvonne. Ze is plotseling klaar met werken. Ze wordt naar huis gestuurd. Ze moest toch nog twee weken werken? Heeft ze nog vakantiedagen open staan? Wat een vreemde verrassing. Wat een teleurstelling. Werken op je oude niveau en dan toch je ontslag krijgen.

Ook op weg naar huis veel oponthoud. Regen betekent files. Na het avondeten nog even werken. Daarna een afspraak met twee ondernemers. Praten over de mogelijkheden van social media. Denk vaak terug aan een jaar geleden. Ik was toen nog sceptisch over Facebook en Twitter. Nu ben ik een ‘believer’.


Als ik weer thuis ben, is Victor op bezoek geweest. Hij is de vader van Nikki, vriendin van Guusje. Victor heeft ervoor gezorgd dat er folders zijn ontworpen en gedrukt voor Stichting KanjerGuusje. Ik bewonder het resultaat. Nadat ik een foto op Twitter heb geplaatst, komen er aanvragen binnen. Wil je helpen om KanjerGuusje verder onder de aandacht te brengen? Wil je hierbij gebruikmaken van folders? Stuur dan een e-mail naar iksteun@kanjerguusje.nl.