Alpe d'HuZes: met KanjerGuusje naar de TOP

Begin juni beklimmen wielrenners de Alpe d’Huez. Doel is geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Mijn advies aan alle deelnemers: neem een kanjer mee naar boven en je bent sterker dan je denkt.
Hieronder volgen drie voorbeelden van toppers die begin juni KanjerGuusje mee naar boven nemen tijdens Alpe d'HuZes.

Onze vriend Jörn Ketelaars laat net als vorig jaar elke bocht sponsoren. Zijn kinderen zijn de start. Guusje is zijn finish. Jörn overtrof zichzelf vorig jaar. Hij reed vijf keer naar de top. Ook dit jaar gaat Guusje mee op zijn bagagedrager. Zes keer naar boven.
Jörn draagt alle kinderen met kanker een warm hart toe. Daarom is bocht 8 omgedoopt tot KanjerBocht. Jörn zoekt nog sponsors voor enkele bochten.Casper Feijen heeft een motto: Mika afzien, ik ook afzien!! Vrienden voor elkaar. De vader van Mika blogt dagelijks. Mika heeft leukemie. Casper is zijn vriend. Op de actiepagina van Casper lees je dat ook KanjerGuusje hem inspireert om de top te gaan bereiken. Zijn verhaal is uitgezonden door SchoolTV. Het begint bij 17:10 minuten.Femke van Moorsel-Dijkstra rijdt voor haar vriendin Lenny en voor KanjerGuusje. Femke gaat niet alleen zes keer naar de top. Van het totale bedrag dat in haar naam wordt gedoneerd, stort ze uit haar eigen portemonnee 10% op de rekening van Stichting KanjerGuusje.